divendres, 16 de maig del 2008

PETER PAN I ELS NENS PERDUTS

Dibuix per a il.lustrar Peter Pan , fet com a alumna del centre Francesca Bonnemaison



dilluns, 12 de maig del 2008

FESTA DE LA DIVERSITAT

Dissabte a la tarda, vaig anar a fer una marató de contes, a l'Ametlla de Mar. Vaig explicar tres contes d'arreu del món: Nasrudín (conte hindú), Oulembé, el saurí (conte Africà), i el jardí de Babaï (conte Iraní).




Va ser una molt bona experiència, on cadascú va explicar els contes a la seva manera, una forma molt enriquidora d'escoltar històries, a més la gent va estar molt atenta, moltes gràcies!!!
També vam poder degustar pastes tradicionals d'altres països, boníiiissimes!
Vaig conéixer una noia , la Janet, que es dedica a contar contes, i que encara que és de Barcelona, estima molt tot el relacionat amb les Terres de l'Ebre, i de tornada cap a Roquetes em va agafar un xàfec impresionant !

divendres, 9 de maig del 2008

SANT JORDI


Este és el punt que vaig fer per al dia de Sant Jordi. Molt del meu estil, no?
El vam regalar a tots els usuaris que van passar per la Biblio i per la paradeta que vam montar al carrer, a la porta del mercat municipal.


dijous, 8 de maig del 2008



Este és el dibuix original guanyador de la mascota de la Bibioteca!!!!
Tots els dibuixos dels artistes que es van presentar al concurs de la nova mascota per a la Biblio. Com podeu veure ho vam tenir molt difícil per triar-ne un, però al final el jurat va decidir que el nostre nou company de feina fos un ninot, que encara no té nom, pero que ens va semblar el més adient i el més divertit per representar la part infantil , obra d'un homemet de P5 del cole Marcel.lí Domingo, l'Aaron, Enhorabona!!!!


I mireu-lo així de simpàtic va quedar després d'uns petits retocs

Aviat li buscarem un nom entre tots!, qué, us agrada?
Per cel.lebrar el primer Aniversari de la Biblio de Roquetes (25 d'abril), vaig dissenyar aquest punt de llibre.La idea era la de Festa, i el confetti fa molta festa i dona molt color. Com veieu el taronja (el color amb el que identifiquem de seguida la Bilio), es va separant dels altres colors fins arribar a les lletres de la Biblioteca, Moltes felicitats!!

diumenge, 4 de maig del 2008

FIRA DE TITELLES DE LLEIDA

vídeo del dia que vam anar a la Fira de titelles de Lleida. Mira quin encert que sortim els tres de "paradetes" a l' Info K!!
I una imatge inquietant en ple centre de Lleida
Tots els nens tenen la mateixa cara, i el seu autor: Alberto Saavedra, s'ha inspirat en la peli "Los niños malditos", la recordeu?
Cartell de la 19a fira de Titelles de LleidaDissabte titellaire, marxem los quatre cap a Lleida, on per cert vaig passar dos anys de la meva infantesa, està tot una mica canviat, clar ja deu fer trenta i pico anys!!!Com passa el temps!
Catedral de Lleida, on es situen les paradetes d'artesans (això a mí em perd)




Papallones i roses que no moren mai, però fan primavera, NO?








QUE DIVERTIDA ÉS LA GENT CREATIVA!




Lleida invadida per les girafes!, No ho sembla però dins van uns nois amb potes de fusta!
Titelles de dit


Titelles de "goma-espuma"
I vam acabar sopant a un restaurant del carrer Major de Lleida, ben original:MMMMMM!!!



Star Wars

Envoltats de Super herois!!!!






Dídac fent de sofert model
Després de llargues cues arribem al recinte firal de Montjuïc, on es celebra el 26 saló internacional del còmic. Vaig carregada de casa amb els meus còmics d' Yslaire, (el meu dibuixant preferit de còmic), i faig cua una altra hora, esperant la seva visita que estava prevista per a les 12, però Oh !!! gafe que és una ... NO ES PRESENTA!!!!
Tot i això ens ho vam passar d'allò més bé i vaig aconseguir la dedicatòria i un dibuix d' Azpiri xulíssim



El saló ple de Frikis, uns més i uns menos!